Sonayia Ines Cecillia Norlin og Nikolej Matthias Foged

Som supplement til vores arbejde som kropsterapeuter planlægger vi at tilbyde kurser i Vækstcenter tantra for både par og enlige fra 2019.

Herudover tilbyder vi allerede nu vejledning og terapeutisk opfølgning for enlige og par, der er igang med en tantrisk proces med afsæt i vækstcenter tantraen.

I holdundervisningen lægger vi vægt på det kreative og legende. Og søger at skabe et naturligt flow, med plads til både bevægelse og dynamik, men også stræk med ro og tid til fordybelse og integration. På parkurserne tager vi afsæt i parforholdet som “kolbe” med særlig mulighed for fordybelse, gensidig inspiration og fælles vækst.

I undervisningen vil indgå både teori, øvelser, sparring og meditation. Alle øvelser laves enten med din partner, alene, eller med hele gruppen. Vi lægger vægt på at skabe et trygt rum med respekt for individuelle forskelle. Og selvom vi undervejs også arbejder med det intime og lystfyldte foregår al undervisning med tøj på.

Om os: Vi er begge Body-sds uddannede kropsterapeuter (2003) og yogalærere. Sammen har vi drevet ”Center for kropskultur” siden 2008. Vi har fulgt Neels undervisning i 7 år. Nikolej har desuden en baggrund som Rytmisk musiklærer. Sammen har vi 3 skønne drenge.

Kurser i 2018

Vi laver en kort introduktion til tantra på Holistisk sommerfestival i år.

Planlagte kurser i 2019 (datoer ikke fastlagt endnu)

  • Tantra for par – en introduktion til vækstcenter tantra (weekend kursus)

Samt 3 fordybelsesdage med 1-2 mdrs mellemrum:

  •  Instinkter og kærlighed
  • Polariteternes dans
  • Emotionernes ild

Læs mere på http://kropskultur.dk/vi-tilbyder/kurser/tantra